TopBillede

Nyhedsmails

Invitation til foredraget ”Domstolens blinde øje” og Copenhagen Arbitration Day 30. januar 2018

Foredraget ”Domstolens blinde øje”
Voldgiftsforeningen inviterer til foredrag med Jesper Ryberg, der er professor i filosofi ved Roskilde Universitet. Han vil tale ud fra sin bog ”Domstolens blinde øje”, der udkom sidste år. Dommere – også voldgiftsdommere - skal være upartiske, men international forskning viser, at dommere kan være påvirket af ubevidste bias. Det problem sætter professor Jesper Ryberg fokus på i sit foredrag.

Dato: 20. februar 2018
Tid:    kl. 16:30
Sted: Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø

Tilmelding til arrangementet bedes ske senest den 15. februar 2018 til elf@kromannreumert.com.

P.S.  Parkering skal ske i kælderen.

Copenhagen Arbitration Day
Voldgiftsinstituttet og ICC Danmark har i fællesskab arrangeret Copenhagen Arbitration Day, som finder sted den 5. april 2018 kl. 15-18:30 på Børsen. Deltagelse i arrangementet, som foregår på engelsk, er gratis. Der opkræves dog 600 kr. for deltagelse i den efterfølgende middag, som foregår hos Søren K på Den Sorte Diamant. Der henvises i øvrigt til programmet, som findes via registreringslinket. Vi håber, at der vil være stor opbakning til arrangementet fra foreningens medlemmer.

Læs mere og tilmeld dig her