TopBillede

Nyhedsmails

Medlemsmøde om maritim voldgift torsdag den 4. oktober 2018 kl. 16 14. september 2018

Medlemsmøde torsdag den 4. oktober 2018 kl. 16.00 hos Bruun & Hjejle, Nørregade 21, København med følgende program:

Maritim voldgift
Hvordan behandler vi de maritime tvister - Hvordan tiltrækker vi de internationale sager

Advokat Henrik Thal Jantzen fortæller om fødslen af det nordiske initiativ, Nordic Arbitration – Nordic Offshore and Maritime Association - og redegør for rammerne for voldgiftssagernes behandling.

Information om Nordic Arbitration, herunder regler og best practice, kan findes på den foreløbige hjemmeside http://www.nordicarbitration.dk/.

Generalsekretær Steffen Pihlblad vil med baggrund i Voldgiftsinstituttets nylige værtskab for ICMA konferencen (International Congress for Maritime Arbitrators) redegøre for behandlingen af maritime tvister ved Voldgiftsinstituttet.

Debat og drinks.

Tilmelding skal venligst ske til: Katrine Schwenger Grønborg på ksg@bruunhjejle.dk.

på bestyrelsens vegne

Jeppe Skadhauge