Møde i Voldgiftsforeningen 21. januar 2015

Hermed indkaldes til møde i Voldgiftsforeningen den 21. januar 2015 kl. 16.00 – 18.30.

Hvilke standarder for uafhængighed bør og skal der stilles til voldgiftsdommere?

Spørgsmålet om krav til voldgiftsdommeres habilitet belyses fra tre vinkler:

• Højesteretsdommer Jan Schans Christensen taler om domstolenes habilitetskrav og rejser spørgsmålet om, hvorvidt der kan og skal trækkes paralleller mellem krav til dommere og til voldgiftsdommere.
  • Generalsekretær Steffen Pihlblad, Voldgiftsinstituttet, taler om instituttets praksis.
  • Advokat Tore Wiwen-Nilsson, uafhængig voldgiftsdommer i Sverige, frem til 2010 partner i Mannheimer Swartling, og medlem af den working group, der udarbejdede 2004 IBA Guidelines, vil tale om uafhængighed fra et internationalt perspektiv med udgangspunkt i IBA Guidelines on Conflicts of Interest in International Arbitration 2014.

Arrangementet holdes hos Gorrissen Federspiel, H.C. Andersens Boulevard 12, 1553 København, og afsluttes med et glas vin eller anden forfriskning.

Vil du deltage i arrangementet, skal du sende en mail til Lisbeth Mohr lmo@bruunhjejle.dk.